-
Home
-
Rețete
-
Briose
-
Briose umplute cu caramele (caramel filled cupcakes)
Briose umplute cu caramele (Caramel filled cupcakes)
Preparare
-
Amesteca zaharul cu untul, pana ce se omogenizeaza bine (cam 5 minute)Adauga ouale unul cate unul, amestecand dupa fiecareAdauga vanilia, praful de copt si cacao. AmestecaAdauga faina.
-
Amesteca. Pune ciocolata si amesteca cu o linguraPune compozitia in forme de briose. In fiecare briosa pune o caramea. din cele 18
Coace 15- 20 minute la 190 C.
-
Raceste briosele pe un gratarAmesteca cele 8 caramele cu laptele la foc mic, pana ce se topesc si formeaza un sos consistent.Pune cate o lingurita de sos peste fiecare briosa.
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Suna bine reteta....nu se mentioneaza dimensiunea tavii..dar ma rog....ne descurcam la fata locului...