Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Budinca de macaroane cu branza sarata

de (Vizitează situl)
(4.12/5 - 130 voturi)

8 comentarii

Asta este reteta mea preferata, o fac de ani de zile si as manca zilnic asa ceva.

Ingrediente: macaroane, eu folosesc “penne”, telemea de vaca sau oaie, 3 oua, smnatana (nu e obligatoriu), sare.

Mai puteti adauga sunculita taiata bucatele sau carnati, dar eu o prefer  doar cu branza.

Cum am procedat?

Prima data am fiert pastele conform, instricutiunilor de pe pachet. Cand a fiert apa, am adaugat putina sare si am aruncat pastele la fiert. Le-am lasat acolo cam 10 -15 minute.



Intre timp, am ras branza pe razatoarea mare, am batut ouale, am amestecat compozitia cu smantana.

De data aceasta eu am pus si ceva sunculita afumata.

Dup ace au fiert pastele, le-am amestecat bine bine cu aceasta compozitie si am dat totul la cuptor, la foc incet pentru aproximativ 40 de minute. Se rumesteste foarte frumos si e foarte gustoasa!







Aceasta budinca merge si cu branza dulce, in cazul acesta nu se mai pune smantana.

Pofta buna!

Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

3 / 5

Nuce buna

5 / 5

Mi-a iesit super! Se face extrem de usor si relativ rapid,exceptand statul in cuptor ! Multumesc! :)

| i cooked this recipe
3 / 5

Multumesc pt reteta o caut de mult

5 / 5

Vroiam sa fac ceva rapid, sarat si la cuptor; eram putin nehotarata...acum insa, dupa ce am accesat ac. reteta, asta am sa fac...merge f bine dupa sarbatorile astea pline de carnuri...

... click aici pentru a vedea toate comentariile (8)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec
dezgustător
delicios

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics