Petitchef

Budinca de paste cu branza si jambon

Felul principal
4 porții
35 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierb pastele in apa cu sare. Intre timp se bat oule si se adauga treptat laptele. Intr-un bol se amesteca branza si cascavalul rase, ceapa tocata marunt, jambonul taiat bucatele mici si mararul tocat.
  • Se amesteca cu pastele, se condimenteaza dupa gust si se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
  • Se toarna compozitia de lapte peste. Se mai presara putin cascaval ras deasupra. Se baga la cuptor la 180C pana se rumenestea deasupra.


Întrebări:




Comentarii:

elisabeta_b2013
elisabeta_b2013, 11/11/2013

Bun bun

(0) (0) Abuz
15/10/2013

Cred ca esta fffff.bun

(0) (0) Abuz
28/07/2013

Arata bine in loc de jambon poti folosi sunca obisnuita

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează