Petitchef

Bureti cu ou

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Bureii se fierb, se scurg bine de ap dup care se toac mrunt. E folosesc robotul de buctrie, o modalitate rapid de mrunit orice.
  • Ceapa tiat mrunt se clete cu ulei, adugându-se sare, delikat, frunze dafin i un vârf de cuit de boia de ardei dulce. Se pun apoi bureii i o can de ap. Se las? la foc mic, pe aragaz, cam 30-35 min.
  • Separat se bat oule i se toarn peste burei. Se mai las pe foc maxim 5 minute, amestecând din când în când.


Poze

Bureti cu ou
Bureti cu ou - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

04/05/2014

Super de buna.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/11/2012

Este ceva foarte simplu

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează