Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Bureti cu ou

De Retete culinare, flori, plante, gradina din apartament, idei practice - Blog de albinutza:
(3.83/5 - 12 voturi)

2 comentarii

by Alice albinutza 



     O mâncare ieftin?, rapid?, foarte u?or de f?cut mai ales atunci când î?i este foarte foame ?i nu ai timp de g?tit. O mâncare ce se poate consuma atât cald? , dar ?i rece, cu m?m?lig?, pâine sau nimic.           
   A?adar ingrediente:

bure?i - cu cit mai mul?i cu atât mai bine 
3 ou?
o ceap? 
ulei
sare, pu?in? boia de ardei dulce, frunze dafin, delikat
      Bure?ii se fierb, se scurg bine de ap? dup? care se toac? m?runt. Eu folosesc robotul de buc?t?rie, o modalitate rapid? de m?run?it orice.





    Ceapa t?iat? m?runt se c?le?te cu ulei, ad?ugându-se sare, delikat, frunze dafin ?i un vârf de cu?it de boia de ardei dulce. Se pun apoi bure?ii ?i o can? de ap?. Se las? la foc mic, pe aragaz, cam 30-35 min.



 

     

    Separat se bat ou?le ?i se toarn? peste bure?i. Se mai las? pe foc maxim 5 minute, amestecând din când în când.

  

                                                                 Poft? bun? !





Printează pagina
De Retete culinare, flori, plante, gradina din apartament, idei practice - Blog de albinutza: (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5

Super de buna.

| i cooked this recipe
1 / 5

Este ceva foarte simplu


Rețete inrudite


Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Choux a la crem

Choux a la crem
dezgustător
delicios