Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Caras marinat cu legume

De In Bucatarie La Sidy - Sidy's Kitchen
(4.17/5 - 6 voturi)









Ingrediente:
2-3 carasi mai marisori
1 cana vin alb
cimbru
usturoi
chili
foi de dafin
o punga legume congelate
1 praz(ceapa)
ardei iute
2 linguri pasta de tomate
ulei
sare
piper
putin marar verde

Mod de preparare:
Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait se tine pestele curatat si crestat oblic 2-3 ceasuri, la rece, invartindu-se pestele pe toate partile.
Intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei , punem legumele congelate, presaram cimbru, sare si piper, apoi punem bucatile de caras, felii de praz si deasupra rasturnam baitul ramas.
Adaugam deasupra doua linguri cu pasta de tomate.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit si lasam carasul sa se coaca aproximativ 30 minute, dupa care se poate servi cu marar verde, presarat deasupra.
Pofta mare !

Printează pagina
De In Bucatarie La Sidy - Sidy's Kitchen (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:



Rețete inrudite


Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casă


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Pateu de conopida (reteta video)

Pateu de conopida (reteta video)
dezgustător
delicios