Petitchef

CARTOFI UMPLUTI CU CARNATI

Felul principal
4 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii se coc in cuptor. Se curata de coaja, apoi se scobesc cu grija pentru a nu se zdrobi.
  • Carnatii se taie feliute si prajesc foarte putin in unt, se adauga galbenusurile, cascavalul ras, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii.
  • Se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pentru gratinare, 30 - 40 minute. Cand sunt gata se pune peste fiecare cartof cate o lingura de smantana.

A adi`s blog

Întrebări:




Comentarii:

16/10/2013

Extraordinar:)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/08/2013

Foarte bn

(0) (0) Abuz
02/01/2013

Delicios cred ca o sa fie

(0) (0) Abuz
19/11/2011

Excelent!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu somon
Cartofi umpluti cu somon
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cartofi duchess - reteta pas cu pas
Cartofi duchess - reteta pas cu pas
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cartofi prajiti, aurii si crocanti
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează