Petitchef

Cheese Balls - Bilute de branza

Altele
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

condimente:

Preparare

  • Se amesteca branza de burduf si feta. Nu a mai fost nevoie de smantana, feta s-a maruntit usor si a fost usor de lucrat cu compozitia.
  • Nu a adaugat sare,nu a fost nevoie,branzeturile sunt destul de sarate si condimentele dau destula aroma.
  • Maslinele se taie in felii rotunde, subtiri.
  • Se formeaza bilute din amestecul de branza si se dau pe rand prin condimente si se lipesc feliile de masline.


Poze

Cheese Balls - Bilute de branza
Cheese Balls - Bilute de branza - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Biluțe de ricotta pentru aperitiv!
Biluțe de ricotta pentru aperitiv!
12 porții
10 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra 15 retete de deserturi cu branza 15 retete de deserturi cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează