Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

CIORBA ACRA DE MIEL CU LEUSTEAN

de (Vizitează situl)
(4.25/5 - 206 voturi)

17 comentarii


mal
Carnea de miel am pus-o in oala cu putin ulei sa-si lase sucul si aroma.
  Am adugat ceapa tocata , am lasat-o sa se soteze putin ...apoi am pus boia dulce de ardei si imediat am completat cu apa.
Am lasat carnea sa fiarba pana aproape s-a patruns.Am sarat, am pus piper si 2 foi de dafin.
Intre timp am pregatit legumele: morcov, patrunjel radacina si telina...le-am curatat ,le-am taiat si apoi...
 le-am pus in oala. Le-am lasat sa dea cateva clocote, apoi am adugat si orezul
Am lasat ciorba sa fiarba inca 15-20 minute...suficient cat sa se fiarba si legumele .
Intr-un castronel am dizolvat 1 lingura sanatoasa de bors magic in putina  apa si l-am adaugat  peste ciorba
Am tocat leusteanul si dupa ce am oprit focul l-am presarat deasupra.
Am servit ciorba cu smantana si piper proaspat macinat .

Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5

Buna buna si rapida

5 / 5

Bun

5 / 5

Super

5 / 5

Foarte buna

... click aici pentru a vedea toate comentariile (17)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Prajitura cu frisca si capsuni a zeilor

Prajitura cu frisca si capsuni a zeilor
dezgustător
delicios