Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

CIORBA ACRA DE MIEL CU LEUSTEAN

REȚETE


MENIUL ZILEI

Antreuri

Ciorba de miel

Felul principal

Miel la gratar

Desert

Pasca

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic


REȚETE

de (Vizitează situl)
(4.29/5 - 202 voturi)

17 comentarii


mal
Carnea de miel am pus-o in oala cu putin ulei sa-si lase sucul si aroma.
  Am adugat ceapa tocata , am lasat-o sa se soteze putin ...apoi am pus boia dulce de ardei si imediat am completat cu apa.
Am lasat carnea sa fiarba pana aproape s-a patruns.Am sarat, am pus piper si 2 foi de dafin.
Intre timp am pregatit legumele: morcov, patrunjel radacina si telina...le-am curatat ,le-am taiat si apoi...
 le-am pus in oala. Le-am lasat sa dea cateva clocote, apoi am adugat si orezul
Am lasat ciorba sa fiarba inca 15-20 minute...suficient cat sa se fiarba si legumele .
Intr-un castronel am dizolvat 1 lingura sanatoasa de bors magic in putina  apa si l-am adaugat  peste ciorba
Am tocat leusteanul si dupa ce am oprit focul l-am presarat deasupra.
Am servit ciorba cu smantana si piper proaspat macinat .

Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5

Buna buna si rapida

5 / 5

Bun

5 / 5

Super

5 / 5

Foarte buna

... click aici pentru a vedea toate comentariile (17)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tarta cu crema de vanilie si capsune

Tarta cu crema de vanilie si capsune
dezgustător
delicios