Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Ciorba cu pui de tara si bors

REȚETE


MENIUL ZILEI

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic


REȚETE

de (Vizitează situl)
(4.42/5 - 106 voturi)

10 comentarii


Ingrediente:
- 2 cartofi medii,
- 1 morcov potrivit,
- 2 cepe medii,
- patrunjel si leustean,
- telina,
- 2 lg rase de orez,
- bors sau Bors Magic,
- sare, boia dulce,
- jumate de ardei gras.

Aceasta ciorba iese foarte buna si fara bors.

Punem puiul la fiert, eu il tin 1 ora pana se mai fragezeste carnea, si luam spuma de deasupra. O sa observati ca ramane foarte multa grasime pe care o puteti lua odata cu spuma.

Pana atunci taiem legumele: radem morcovul pe razatoare, ceapa taiata marunt, cartofii cubulete, telina cubulete si ardeiul tot cubulete.

Cand este fiert puiul punem legumele in oala, daca aveti 1 crenguta de telina sau leustean o puteti adauga si pe acesta.
Peste 10 min adaugam si orezul spalat bine pentru a nu ingrosa ciorba,apoi punem sarea sau delikatul.

Dupa 10 minute punem 1 - 2lg de bulion si borsul dupa gust. La Bors Magic eu am pus 2 lingurite.
Lasam sa fiarba inca 10 minute.Gustam si potrivim de sare dupa care oprim focul si punem deasupra patrunjelul si leusteanul taiat marunt.

Pofta buna!

Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Brici

5 / 5

Foarte gustoasa

4 / 5

Super

5 / 5

Super

... click aici pentru a vedea toate comentariile (10)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Ceafa de porc cu cartofi fierti si sos alb

Ceafa de porc cu cartofi fierti si sos alb
dezgustător
delicios