Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Ciorba de porc 79 rețete

Rețetă Ciorba de cartofi cu carne de porc

Ciorba de cartofi cu carne de porc

282 voturi
Felul principalFoarte ușor20 minute20 minute
Ingrediente: - cartofi - carne de porc (proaspata /afumata) - ardei macinat - ceapa - rosie - frunze de patrunjel - sare, ulei - apa - smantana si ardei iute...
Rețetă Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc

48 voturi
Felul principalFoarte ușor15 minute20 minute
Ingrediente: - carne de porc - legume-morcovi, - pastarnac, - mazare verde, fasole galbena, - rosii, cartofi, - leustean, o mana de taitei de supa, sare, - piper....
Rețetă Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

3 voturi
Felul principalFoarte ușor20 minute20 minute
Ingrediente: - 1,300 kg carne de porc cu os - 1 morcov mai mare - 1 ceapa mare - 3 maini de mazare congelata - 3 maini de fasole verde congeleta - 2 maini de orez - 2 linguri de pasta de ardei - 400 ml suc de rosii sau cat vrea fiecare - 1 legatura de marar - ze...
Rețetă Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara

Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara

13 voturi
Felul principalFoarte ușor20 minute20 minute
Ingrediente: - ½ kg carne de porc, - 4 morcovi, - 2-3 fire ceapa verde, - 2-3 fire usturoi - verde, - 1 legatura patrunjel verde, - cateva fire de telina verde, 1-2 - fire marar verde, - 1 cescuta pt cafea cu orez, - 200 g mazare bonduelle - congelata, - ...
Rețetă Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara

Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara

6 voturi
Felul principalFoarte ușor90 minute25 minute
Ingrediente: - ½ kg carne de porc, - 4 morcovi, - 2-3 fire ceapa verde, - 2-3 fire usturoi - verde, - 1 legatura patrunjel verde, - cateva fire de telina verde, 1-2 - fire marar verde, - 1 cescuta pt cafea cu orez, - 200 g mazare bonduelle - congelata, - ...
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

203 voturi

Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.

Rețetă Ciorba cu carne de porc si paste patratele

Ciorba cu carne de porc si paste patratele

6 voturi
Felul principalFoarte ușor90 minute30 minute
Ingrediente: - 700-800 g carne de porc amestecata - 1 ceapa - 4-5 radacini morcovi - 1 radacina patrunjel - 3-4 catei usturoi intregi - sare - 2-3 lingurite vegeta - 2-3 linguri otet - patrunjel verde tocat - 100 g paste fainoase patratele - 1 lingura tarhon (c...
Rețetă Ciorba din carne de porc cu conducte

Ciorba din carne de porc cu conducte

1 vot
Felul principalFoarte ușor10 minute20 minute
Ingrediente: - 300-400 g carne de porc proaspata cu putina - grasime, 3- 4 morcovi, - - 1 ceapa, - 2 radacini mici de patrunjel, - 1 telina mica, - 2 catei de usturoi, - sare, - otet, tarhon, - patrunjel verde, - 1 gogosar verde....
Rețetă Ciorba de zarzavat cu carne

Ciorba de zarzavat cu carne

2 voturi
Felul principalFoarte ușor2 ore30 minute
Ingrediente: - 300-400 g varza proaspata - 2 morcovi - 2 cartofi - 1 ceapa mica - 1 bucata mica radacina patrunjel - 400 g coaste afumate de porc - 200 g carne porc proaspata - 330 ml bulion - 6 rosioare congelate - patrunjel verde - sare, smantana...
Rețetă Bors din carne de porc cu oase date la fum

Bors din carne de porc cu oase date la fum

1 vot
Felul principalFoarte ușor20 minute10 minute
Ingrediente: - 1 kg de carne de porc cu oase date la fum - 1 praz - 1 morcov - o bucata de telina - 2 linguri cu varf de pasta de ardei - 500 ml suc de rosii - bors - 200 g mazare - leustean...
Rețetă Ciorba ardeleneasca de porc

Ciorba ardeleneasca de porc

385 voturi
Felul principalUșor15 minute1 oră
Ingrediente: 700 gr carne porc cu os 3 morcovi (medii) 1 ardei 1 ceapa 1/2 bucata telina 2 fire patrunjel 1 pastarnac 2 maini fasole verde (congelata) 4 cartofi (mari curatati si taiati cuburi) 2 rosii Bulion (de casa) 1/2 lamaie O mana buna de frunze...
Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

145 voturi

Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...

Rețetă Ciorba taraneasca de porc

Ciorba taraneasca de porc

201 voturi
Felul principalFoarte ușor20 minute20 minute
Ingrediente: - 500 g carne de porc - 2 morcovi medii sau 1 mare - 1 patrunjel - 1 gulie potrivita - o bucata de telina - 1 ceapa - 1 ardei - 1 rosie - 200 g mazare verde - 300-400 ml smantana - sare, piper...
Rețetă Ciorba ardeleneasca de porc cu tarhon

Ciorba ardeleneasca de porc cu tarhon

146 voturi
Felul principalFoarte ușor30 minute25 minute
Ingrediente: - 400-500 g pulpa porc - o legatura de morcovi - 2 cepe - 200 g smantana - 2 oua intregi ( mai mici) sau unul mare - 2 linguri tarhon in otet - otet - sare, piper, vegeta de casa...
Rețetă Ciorba din oase de porc

Ciorba din oase de porc

137 voturi
Felul principalFoarte ușor20 minute20 minute
Ingrediente: - 400 g oase de porc - 2 morcovi - 3 cartofi potriviti - 1 ardei gras rosu - 1 telina mica - 1 pastarnac - o mana de fidea - 1 cana suc de rosii/1 conserva rosii in bulion - 1 cana de borc - 2 linguri legume deshidratate - 1 legatura patrunjel - sare...
Rețetă Ciorba taraneasca de porc

Ciorba taraneasca de porc

125 voturi
AntreuriFoarte ușor15 minute50 minute
Ingrediente: 700-800 gr spata de porc 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 bucata telina (50 gr) 2 cepe 1 ardei gras verde 1 ardei gras rosu 100 gr mazare ( 1 mana buna) 100 gr fasole verde 100 gr varza taiata 2-3 cartofi 1-2 linguri bulion sare, piper zeama de lam...
Rețetă Ciorba cu oase de porc si zeama de varza

Ciorba cu oase de porc si zeama de varza

108 voturi
Felul principalFoarte ușor20 minute20 minute
Ingrediente: - oase de porc - 1 ceapa - 1 morcov - 1 radacina de patrunjel - 1/2 telina - 1 pastarnac - fidea - 1 lingura bulion - 1 ou - leustean - zeama de varza...



Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: