Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Ciulama de pui cu ciuperci

de (Vizitează situl)
(4.62/5 - 82 voturi)

11 comentarii

Ca La Mama Acasa!!!!

DSC02188.jpg picture by Mamichan_2009
DSC02189.jpg picture by Mamichan_2009
essen
600 g carne pasare, 1 ceapa(taiata marunt), 200 gr ciuperci, 5 lingurite unt (ulei), 2 lingurite faina, 100 ml lapte, 1 galbenus de ou,2 linguri de smantana ,supa de carne(piper,sare dupa gust...delikat si putin patrunjel sau marar pt decor)
1ceapa si ciupercile()se pun la calit intr-o tigaie pana cand se rumensc putin ,
2Carnea se ferbe (pana devine fragida)
3Separat, intr-o cratita, se incinge untul, se amesteca cu faina, apoi se stinge cu lapte si cu zeama de unde a fiert carnea , amestecand mereu cu telul, sa nu se formeze cocoloase.(apoi se face o crema din galbenusul de ou si smantana si se pun in tigaie ,(focul trebuie sa fie ff mic)se fiebe pana cand capata consistenta (si devine cremoasa) (se pune sare piper sau delikat ,dupa gust)si apoi se adauga ceapa ,ciupercile si carne
Se mai da un clocot si se serveste cald cu mamaliguta.
Pofta buna!essen



Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Foarte buna reteta

5 / 5

Ff gustos

5 / 5

Excelenta

5 / 5

Super!!! multumesc

... click aici pentru a vedea toate comentariile (11)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tort triplu cu mousse de ciocolată

Tort triplu cu mousse de ciocolată
dezgustător
delicios