Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Ciuperci cu Fenicul 6 rețete

Rețetă Ciuperci umplute cu fenicul si spanac

Ciuperci umplute cu fenicul si spanac


Felul principalFoarte ușor15 minute20 minute
Ingrediente: - 1/2 de cana cu fenicul, - 1/4 de cana ceapa - 1 catel de usturoi, - 1/2 de lingura cu mustar Dijon, - 1/2 de lingura cu maioneza vegan 1/2 de lingura cu - sare, - 1/2 de lingura cu piper, - 1/2 de lingura cu ulei de masline, - o lingura cu vi...
Rețetă Gratar de manzat cu fenicul

Gratar de manzat cu fenicul

65 voturi
Felul principalUșor15 minute30 minute
Ingrediente: 500 gr. manzat feliat sare, piper condiment de gratar Garnitura: 1-2 buc. fenicul 4-5 ciuperci mari 1 morcov unt + ulei masline 1 lingura mustar...
Rețetă Curry de ciuperci cu mazare

Curry de ciuperci cu mazare

17 voturi
Felul principalUșor15 minute20 minute
Ingrediente: 600 grame ciuperci Champinion 1 borcan de mazare de 700 grame 1 ceapa mare 3 rosii 3 catei de usturoi 1 bucata de ghimbir proaspat cam cat un deget 1 chilli rosu crud 1 lingurita seminte chimen 1 baton de scortisoara de 3 cm lungime 3-4 cuis...
Rețetă Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale

Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale

1 vot
Felul principalFoarte ușor15 minute25 minute
Ingrediente: -4 vol-au-vent , - 2 galbenusuri, - 250 g somon afum afumat, - o conserva carne de homar, - 3 linguri coniac, - 150 g ciuperci negre deshidratate, - 50 g frisca lichida, - un varf de cutit de curry, - nucsoara, sare, piper, - ½ lingurita za...
Rețetă Porc cu fenicul si capere (pork with fennel and capers)

Porc cu fenicul si capere (pork with fennel and capers)

1 vot
Felul principalFoarte ușor30 minute20 minute
Ingrediente: - 1,5 kg fleica de porc - 2 bulbi de fenicul,taiati cum puteti - 1 ceapa mare,taiata marunt, - 1 gogosar,taiat julien, - 2 linguri de capere murate ,clatite si lasate putin in apa rece, - 500 g ciuperci - 100 ml vin alb,sare ,piper,cimbru....
Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

343 voturi

Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...

Rețetă Beef wellington

Beef wellington


Felul principalDificil20 minute1 oră
Ingrediente: Pentru 4 portii aveti nevoie de : 1 pachet aluat foitaj 500g muschiulet de vita (vitel) 500g ciuperci 5 felii prosciutto crudo (5-6) 2 cepe 4 catei de usturoi 50 ml vin alb 1 lingura mustar dulce Ulei de masline 2 cubulete unt Cimbru (proa...



Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.