Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Ciuperci cu Fenicul 6 rețete

Rețetă Ciuperci umplute cu fenicul si spanac

Ciuperci umplute cu fenicul si spanac


Felul principalFoarte ușor15 minute20 minute
Ingrediente: - 1/2 de cana cu fenicul, - 1/4 de cana ceapa - 1 catel de usturoi, - 1/2 de lingura cu mustar Dijon, - 1/2 de lingura cu maioneza vegan 1/2 de lingura cu - sare, - 1/2 de lingura cu piper, - 1/2 de lingura cu ulei de masline, - o lingura cu vi...
Rețetă Gratar de manzat cu fenicul

Gratar de manzat cu fenicul

65 voturi
Felul principalUșor15 minute30 minute
Ingrediente: 500 gr. manzat feliat sare, piper condiment de gratar Garnitura: 1-2 buc. fenicul 4-5 ciuperci mari 1 morcov unt + ulei masline 1 lingura mustar...
Rețetă Curry de ciuperci cu mazare

Curry de ciuperci cu mazare

17 voturi
Felul principalUșor15 minute20 minute
Ingrediente: 600 grame ciuperci Champinion 1 borcan de mazare de 700 grame 1 ceapa mare 3 rosii 3 catei de usturoi 1 bucata de ghimbir proaspat cam cat un deget 1 chilli rosu crud 1 lingurita seminte chimen 1 baton de scortisoara de 3 cm lungime 3-4 cuis...
Rețetă Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale

Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale

1 vot
Felul principalFoarte ușor15 minute25 minute
Ingrediente: -4 vol-au-vent , - 2 galbenusuri, - 250 g somon afum afumat, - o conserva carne de homar, - 3 linguri coniac, - 150 g ciuperci negre deshidratate, - 50 g frisca lichida, - un varf de cutit de curry, - nucsoara, sare, piper, - ½ lingurita za...
Rețetă Porc cu fenicul si capere (pork with fennel and capers)

Porc cu fenicul si capere (pork with fennel and capers)

1 vot
Felul principalFoarte ușor30 minute20 minute
Ingrediente: - 1,5 kg fleica de porc - 2 bulbi de fenicul,taiati cum puteti - 1 ceapa mare,taiata marunt, - 1 gogosar,taiat julien, - 2 linguri de capere murate ,clatite si lasate putin in apa rece, - 500 g ciuperci - 100 ml vin alb,sare ,piper,cimbru....
Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

343 voturi

Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...

Rețetă Beef wellington

Beef wellington


Felul principalDificil20 minute1 oră
Ingrediente: Pentru 4 portii aveti nevoie de : 1 pachet aluat foitaj 500g muschiulet de vita (vitel) 500g ciuperci 5 felii prosciutto crudo (5-6) 2 cepe 4 catei de usturoi 50 ml vin alb 1 lingura mustar dulce Ulei de masline 2 cubulete unt Cimbru (proa...



Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: