Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Coltunasi

18 rețete

MENIUL ZILEI

Antreuri

Ciorba de miel

Felul principal

Miel la gratar

Desert

Pasca

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic

  
Căutare avansată

Rețetă Coltunasi ca la mama acasa....

Coltunasi ca la mama acasa....

350 voturi, 37 comentarii
O reteta ce-mi aduce aminte intotdeauna de copilarie... Pentru aluat avem nevoie de: 400 g faina 1 ou 2 linguri ulei sare Pentru umplutura avem nevoie de: 250 g branza de vaci 2 oua 100 g zahar 3 linguri smantana esenta de rom[...]
Rețetă Coltunasi cu branza

Coltunasi cu branza

69 voturi, 8 comentarii
Ingrediente: - 2 oua - 50 ml apa - 1 varf de cutit de sare - 500 g faina - 100 g unt - 30 g pesmet - 200 g branza de vaci proaspata - 1 ou(galbenus) - 250 gr. smantana Mod de preparare: Din oua, sare, apa si faina se face un aluat[...]
Rețetă Kashik berek shorba -Supa de coltunasi cu carne

Kashik berek shorba -Supa de coltunasi cu carne

25 voturi, 6 comentarii
Incep seria mancarurilor tataresti,cu o istorie prescurtata a acestui popor,cu atat mai mult cu cat chiar aici la mine pe blog a fost un comentariu inexact si inelegant, a propos de tatari. Tatarii sunt un grup de popoare de origine[...]
Rețetă Coltunasi cu carne

Coltunasi cu carne

22 voturi, 3 comentarii
Timp de preparare: 1 ora (complexitate medie) Ingrediente: 500 g faina 2-3 oua 1 ceapa 250 g carne tocata sau sunca 2-3 linguri[...]
Rețetă COLTUNASI CU BRINZA

COLTUNASI CU BRINZA

16 voturi
INGREDIENTE ALUAT: - 320 g faina alba - 80gunt/marg - 250 g brinza de vaci proaspata - 2 oua - 1/2lc sare + 1lc vegeta - 1galbenus ou pt. uns - faina pentru intins aluatul INGREDIENTE UMPLUTURA: - 1ls ulei/unt/marg - 1 ceapa - 80g sunca[...]
Rețetă Coltunasi de post cu gem

Coltunasi de post cu gem

12 voturi, 1 Comentariu
           INGREDIENTE:  100 ml apa 100- 120 g faina esenta de vanilie un praf de sare o lingurita zahar gem acrisor – pentru umplutura   Pentru decor:  50 g pesmet  2 linguri zahar un praf de[...]
Rețetă COLTUNASI CU CARNE

COLTUNASI CU CARNE

11 voturi
(mediu,cca 6 portii) Ingrediente aluat;3 oua, 100ml apa,un praf de sare,cca500g faina umplutura;250g carne tocata amestec(vita+porc),o ceapa mica,o lingurita delicat,piper,marar tocat,alte condimente daca mai dorim(dupa preferinta) PREPARARE; Din[...]
Rețetă Coltunasi cu carne

Coltunasi cu carne

8 voturi, 3 comentarii
(mediu,cca 4 portii) Ingrediente;3 oua,un praf de sare,cca 200 g faina,300 carne tocata amestec(vita +porc),o ceapa,un praf de amestec de condimente(busuioc,maghiran, coiriandru,cimbrisor),un praf de sare ,un praf de piper,un borcan de rosii in[...]
Rețetă coltunasi cu ciuperci si rulada de vita

coltunasi cu ciuperci si rulada de vita

3 voturi
azi am facut si coltunasi cu ciuperci coca pentru coltunasi: aproximativ  200 gr faina 2 oua 10 ml  apa minerala,sare umplutura: 80 gr ciuperci (din conserva mixate si stoarse bine) un galbenus putin patrunjel si putin marar tocate[...]
Rețetă Zeama de bostan

Zeama de bostan

2 voturi
Deci, ce crede?i c-am f?cut cu zeama care a r?mas de la bostanul fiert ? V? spun: Am fiert ni?te col?una?i cu carne în ap? cu sare, dup? care, când erau aproape gata, am v?rsat apa ?i am turnat peste ei zeama r?mas? de la dovleac dup? care[...]
Rețetă Coltunasi cu spanac

Coltunasi cu spanac

1 vot
Ingrediente: 80 g faina 1 galbenus 200 g spanac 10 g unt 1 lingurita smantana Cum se procedeaza: Din faina, galbenus si putina apa face un aluat cat de cat moale. Se fierbe spanacul si se toaca. Se intinde o foaie de aluat cat mai[...]
 

Coltunasi cu visine

6 voturi, 1 Comentariu
  Ingrediente:   500 g visine 300 g zahar 250 ml smantana 1 cana smantana 1 ou faina cat cuprinde Mod de preparare:   Se sparge oul, se adauga o jumatate de coaja[...]
 

Coltunasi cu magiun si pesmet

4 voturi
Ingrediente:   100 g magiun prune 6 linguri de zahar 500 g pesmet cernut 5 nuci o lingurita de rom Mod de preparare:   Se sparge oul, se adauga o jumatate de coaja plina cu apa rece, se[...]
 

Coltunasi cu carne

1 vot, 1 Comentariu
Ingrediente: 3 oua, 250 g faina, 50 ml ulei masline . Pentru umplutura: 300 g carne pui, 1 ceapa, 3 linguri ulei masline, 1 ou, 1 lingura faina, sare . Pentru sos: 500 ml sos rosii, 50 ml ulei masline, 2 linguri faina, 1[...]
 

Pelimeni sau coltunasi cu carne

1 vot
coltunasii cu carne tocata sau pelimeni ( denumirea ruseasca) necesita preparaream unui aluat mai vartos, deoarece pelimenii se fierb mai mult timp si aluatul trebuie sa rezista la fierbere sa nu se rupa , sau sa devina prea moale si neplacut la gust[...]



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tarta cu crema de vanilie si capsune

Tarta cu crema de vanilie si capsune
dezgustător
delicios