Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Coltunasi

16 rețete
Rețetă Coltunasi ca la mama acasa....

Coltunasi ca la mama acasa....

368 voturi
Foarte ușor45 minute15 minute
Ingrediente: - 400 g faina - 1 ou - 2 linguri ulei - sare Pentru umplutura avem nevoie de: - 250 g branza de vaci - 2 oua - 100 g zahar - 3 linguri smantana...
Rețetă Coltunasi cu branza

Coltunasi cu branza

76 voturi
Foarte ușor20 minute20 minute
Ingrediente: - 2 oua - 50 ml apa - 1 varf de cutit de sare - 500 g faina - 100 g unt - 30 g pesmet - 200 g branza de vaci proaspata - 1 ou(galbenus) - 250 g. smant...
Rețetă Coltunasi cu carne

Coltunasi cu carne

25 voturi
Felul principalFoarte ușor40 minute20 minute
Ingrediente: - 500 g faina - 2-3 oua - 1 ceapa - 250 g carne tocata sau sunca - 2-3 linguri ketchup - marar si patrunjel verde - 3 linguri smantana - 2-3 linguri d...
Rețetă Coltunasi cu brinza

Coltunasi cu brinza

16 voturi
Felul principalFoarte ușor30 minute25 minute
Ingrediente: INGREDIENTE ALUAT: - 320 g faina alba - 80 gunt/marg - 250 g brinza de vaci proaspata - 2 oua - 1/2lc sare + 1lc vegeta - 1galbenus ou pt. uns - faina...
Rețetă Coltunasi cu carne

Coltunasi cu carne

12 voturi
AntreuriFoarte ușor25 minute30 minute
Ingrediente: - 3 oua - 100 ml apa - un praf de sare - cca 500 g faina - umplutura - 250g carne tocata amestec (vita+porc) - o ceapa mica - o lingurita delicat - p...
Rețetă Coltunasi cu carne

Coltunasi cu carne

9 voturi
Felul principalUșor45 minute10 minute
Ingrediente: - 3 oua, - un praf de sare, - cca 200 g faina, - 300 carne tocata amestec(vita +porc), - o ceapa, - un praf de amestec de condimente(busuioc,maghiran...
 

Coltunasi cu carne la cuptor

Foarte ușor30 minute45 minute
Ingrediente: aluat de taietei - 250 g carne - 1 lingura unt - 1 ceasca zeama de carne sau apa - 1 lingura faina - 1 lingura branza - 1 lingura unt - piper....
Rețetă Kashik berek shorba -Supa de coltunasi cu carne

Kashik berek shorba -Supa de coltunasi cu carne

27 voturi
Incep seria mancarurilor tataresti,cu o istorie prescurtata a acestui popor,cu atat mai mult cu cat chiar aici la mine pe blog a fost un comentariu inexact si inelegant, a propos de tatari. Tatarii sunt un grup de popoare de origine[...]
Rețetă Coltunasi de post cu gem

Coltunasi de post cu gem

13 voturi
           INGREDIENTE:  100 ml apa 100- 120 g faina esenta de vanilie un praf de sare o lingurita zahar gem acrisor – pentru umplutura  Pentru decor:  50 g pesmet  2 linguri zahar un praf de scortisoara  PREPARARE: Amestecam apa cu[...]
Rețetă coltunasi cu ciuperci si rulada de vita

coltunasi cu ciuperci si rulada de vita

3 voturi
azi am facut si coltunasi cu ciupercicoca pentru coltunasi:aproximativ  200 gr faina2 oua10 ml  apa minerala,sareumplutura:80 gr ciuperci (din conserva mixate si stoarse bine)un galbenusputin patrunjel si putin marar tocate fin[...]
Rețetă Coltunasi cu spanac

Coltunasi cu spanac

1 vot
Ingrediente: 80 g faina 1 galbenus 200 g spanac 10 g unt 1 lingurita smantana Cum se procedeaza: Din faina, galbenus si putina apa face un aluat cat de cat moale. Se fierbe spanacul si se toaca. Se intinde o foaie de aluat cat mai subtire si se taie[...]
 

Coltunasi cu visine

7 voturi
 Ingrediente:  500 g visine 300 g zahar 250 ml smantana 1 cana smantana 1 ou faina cat cuprinde Mod de preparare:   Se sparge oul, se adauga o jumatate de coaja plina cu apa rece, se amesteca, se pune putina sare si se cerne[...]
 

Coltunasi cu magiun si pesmet

4 voturi
Ingrediente:  100 g magiun prune 6 linguri de zahar 500 g pesmet cernut 5 nuci o lingurita de rom Mod de preparare:   Se sparge oul, se adauga o jumatate de coaja plina cu apa rece, se amesteca, se pune putina sare si se cerne deasupra[...]
 

Coltunasi cu carne

1 vot
Ingrediente: 3 oua, 250 g faina, 50 ml ulei masline. Pentru umplutura: 300 g carne pui, 1 ceapa, 3 linguri ulei masline, 1 ou, 1 lingura faina, sare. Pentru sos: 500 ml sos rosii, 50 ml ulei masline, 2 linguri faina, 1 legatura marar. Mod de[...]
 

Coltunasi cu carne

Ingrediente:  100 g carne rasol fiarta 1 ou 1/2 coaja ou plina cu apa rece faina cat cuprinde sare (pt aluat) 1 ceapa mica 1 ;omgira de imt 1 lingurita bulion Mod de preparare:   Se sparge oul, se adauga o jumatate de coaja plina cu apa[...]



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Baghete frantuzesti

Baghete frantuzesti
dezgustător
delicios