Petitchef

Coltunasi cu carne de pui

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Carnea se fierbe si se paseaza. Se amesteca cu galbenusul, sarea si mararul tocat.
  • Din restul de ingrediente si apa cat cuprinde se framanta un aluat. Se intinde o foaie care se taie in patrate.
  • Pe fiecare patrat se pune compozitie de carne apoi se pliaza in forma de triunghi lipindu-se bine pe margini.
  • Se pun coltunasii la fiert in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata se scurg si se amesteca cu unt topit.

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează