Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Cornulete cu gem si nuca

De RETETELE, PASIUNEA MEA
(4.49/5 - 450 voturi)

52 comentarii

Ingrediente:
1 pachet margarina
1 lingura otet
jumatate cana cu apa
2 plicuri zahar vanilinat
faina cat cuprinde
1 praf de sare
1 borcan gem (dupa preferinta)
nuca
Mod de preparare:

Margarina se freaca cu apa, otetul si zaharul vanilinat si praful de sare.
Dupa ce am omogenizat putin se pune pe masa infainata si se amesteca bine pana devine un aluat omogen.
Aluatul nu trebuie sa fie nici prea tare, nici prea moale, sa poti lucra cu el fara sa se lipeasca sau sa se rupa.
Se intinde o foaie din aluat care se taie din mijloc spre margine, cat de mare sa fie cornuletle.
Gemul il amestecam cu nuca rupta bucatele.
La marginea fiecaruia cornulet se pune cate o lingurita din umplutura si se ruleaza.
Se pun in tava tapetata cu hartie de copt.
Se lasa 20-25 minute in cuptorul preincalzit la foc potrivit.
Cat sunt inca calzi, se dau prin zahav pudra.
Pur si simplu se topesc in gura.

Raportează o greșeală în text rețetei

Printează pagina
De RETETELE, PASIUNEA MEA (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Foarte tare

5 / 5

Mmmmm!!!! SUPER

5 / 5

Am facuto si eu , sunt eccellente

5 / 5

Sunt delicioase

5 / 5

AZI PTR. PRIMA DATA AM FACUT SINCER FOARTE SIMPUL ^_^ ^_^ NICOLETA

5 / 5

Sunt foarte buniiiiii

... click aici pentru a vedea toate comentariile (52)


Rețete inrudite


Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Turta dulce

Turta dulce
dezgustător
delicios