Petitchef

Cornulete cu rahat

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se freaca untul , pana devine ca o spuma. Turnam laptele caldut in care dizolvam drojdia. Amestecam bine, adaugam otetul, amestecand in continuare.
  • Se adauga faina si se framanta pana avem un aluat legat, destul de tare. Aluatul se imparte in 3 si se da la rece pentru minim 30 minute.
  • Se intinde cate o foaie subtire (~1/3 cm), se taie in patratele mici (3 cm X 3 cm).
  • Se pun la mijloc bucatele de rahat si se ruleaza, dand forma de cornulet.
  • Se pun in tava pudrata cu putina faina sau pe hartie de copt.
  • Se coc la foc potrivit pentru 15-20 minute si se tavalesc prin zahar pudra imediat cum se scot din cuptor.


Întrebări:




Comentarii:

26/03/2013

Arata foarte bine,tot asa sunt si la gust?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
1 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
1 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec cu banane fara zahar - banana bread
Chec cu banane fara zahar - banana bread
8 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează