Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Cosulete de parmezan umplute cu salata boeuf

De Preparam si mincam
(4.84/5 - 19 voturi)
4 comentarii





Cosuletele de parmezan, le putem umple cu ce vrem noi, pilaf de orez, salata...
Incalzim bine tigaia de prajit, taiem o forma rotunda de hirtie de copt, pe care punem parmezan ras si-l lasam la foc potrivit sa se topeasca, atentie sa nu se coloreze prea tare.

Luam hirtia cu parmezan si o rasturnam pe fundul unui pahar/castronel, stringem incetisor ca parmezanul sa ia forma paharului...

dupa care desprindem hirtia usurel, avind grija sa nu se rupa cosuletul

lasam sa se raceasca bine, iar dupa aia incercam sa desprindem cosuletul de pahar, cu maaaareee grija ca parmezanul s-a lipit bine de pahar, dar avind grasime incercam "sa-l dezsurubam", adica il invirtim ca pe un surub ca altfel se rupe

Asa arata domnul cosulet scos de pe fundul paharului, iar acum urmeaza partea cea mai usoara... il umplem cu ce vrem, il decoram... aici fiecare cu imaginatia lui putem, iar dupa aia il papam, un aperitiv foarte delicios... Eu le-am umplut cu salata boeuf
Pofta mare !



Printează paginaAdaugă la favorite
De Preparam si mincam (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Ok

Postat 19/01/2014, 20:25
5 / 5

Ffffffffff bune

Postat 28/11/2013, 06:07 | am gătit această rețetă
5 / 5

Absolut delicios si frumos ca prezentare!

Postat 15/04/2013, 23:05
4 / 5

Super aspect

Postat 09/12/2012, 08:40

Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească


Meniul zilei