-
Home
-
Rețete
-
Retete cu crema
-
Retete cu caramel
Crema cu Prajituri, Caramel
9 rețete
(434 voturi), (38) , (161)
Desert Ușor 30 min 20 min
Ingrediente: Pentru foi: 3 oua 7 linguri ulei 7 linguri zahar 1 lingurita cu varf amoniac(amoniu pentru biscuiti) 1 praf de sare cca 450 - 500 g faina Pentru...
(166 voturi), (18) , (96)
Desert Ușor 40 min 30 min
Ingrediente: Foi: 400 g faina 150 g zahar 2 oua 50 g unt topit 1 lingurita praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 100 ml lapte Crema: 300 g zahar 100 g...
(31 voturi), (2) , (2)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 2 oua 10 linguri lapte 10 linguri ulei 10 linguri zahar un plic amoniu pentru prajituri faina cat cuprinde CREMA: 2 oua 100 g amidon 350 g zahar...
(4 voturi), (1) , (8)
Altele Foarte ușor 1 h 15 m 25 min
Ingrediente: Pt blat: 200 g unt, 4 linguri zahar pudra, 200 g alune prajite si nesarate, 500 g biscuiti simpli, 1 cana si jumatate lapte rece, 3 linguri cacao....
(109 voturi), (13) , (54)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: blatul: un pahar de zahar, 2 pahare de faina, un pahar de apa, 1/2 pahar de ulei, 3 linguri de miere, o lingura rasa de nuca de cocos , 1/2...
(56 voturi)
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
(177 voturi), (26) , (36)
Aperitiv Foarte ușor 30 min 10 min
Ingrediente: 1 pachet foi napolitana 3 cani zahar 6 oua 1 pachet margarina Rama Maestro nuci/alune coapte si zdrobite cu sticla esenta rom stafide
(17 voturi), (2) , (3)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: Aluatul : 320 g faina, 150 g unt, 150 ml smintina, un ou, o lingurita rasa praf de copt, bicarbonat de sodiu sau de amoniu , un virf de cutit sare,...
(30 voturi), (7)
Desert Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 pacget foi de napolitana 1 pachet unt 1 cana de zahar+ 7 lg zahar 1 cana de nuca macinata 5 oua rom
(190 voturi), (26) , (16)
R eteta este urmatoarea: Blat: Crema: --6 albusuri; --6 galbenusuri; --200gr. zahar; --12 linguri zaha