Petitchef

Chec (budinci) din carne pentru sarmale

Chec (budinci) din carne pentru sarmale De multe ori ne mai ramane umplutura. atunci cand facem sarmale, si nu stim ce sa mai facem cu ea.
Cand am facut, recent, sarmale cu carne de porc, entru ca ma grabeam, am pus umplutura ramasa intr-o forma de copt unsa cu ulei si tapetata cu gris, am uns-o deasupra cu ou batut si am copt-o. A iesit foarte buna, astfel ca, atunci cand voi mai face sarmale sau legume umplute, voi face mai multa umplutura, pentru acest preparat.
Putem face budincute mici, in forme de mufin; avantajul e ca sunt bune si calde, si reci; eu le-am servit reci, ca aperitiv.
Compozitia a fost facuta din carne, ceapa, ulei, un pic de orez, putin marar si apa - sau mai bine o gasiti aici.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec aperitiv cu somon afumat, lămâie și cepșoară
Chec aperitiv cu somon afumat, lămâie și cepșoară
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec cu smochine si migdale
Chec cu smochine si migdale
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec cu ciocolata si... maioneza
Chec cu ciocolata si... maioneza
8 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Chec cu lamaie si mac - petitchef
Chec cu lamaie si mac - petitchef
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete de …sarmale Retete de …sarmale Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează