Petitchef

Baton de arahide cu miere şi ciocolată

O reţetă simplă dar foarte gustoasă, acest desert va fi întotdeauna pe placul tuturor, iar timpul de preparare nu depăşeşte câteva minute. Aşadar, pentru batonul de arahide cu miere şi ciocolată vom avea nevoie de următoarele:

Desert
1 porții
5 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Într-un bol vom amesteca pur şi simplu arahidele cu mierea şi ciocolata rasă pe răzătoarea mică şi vom săra compoziţia după gust. Pentru a obţine aspectul dorit, aceasta va fi turnată în forme dreptunghiulare, pătrate, sau în orice altă formă dorită. După preparare, desertul se pune la congelator până cănd acesta capătă consistenţă solidă.
  • Notă: Atenţie la cantitatea de sare folosită. Sarea are rolul de a scoate în evidenţă aroma desertului însă în cantitate prea mare gustul acestuia va avea de suferit. În cazul în care vi se pare că desertul este prea sărat, adăugaţi încă o linguriţă de miere şi amestecaţi din nou. Pentru servire, se recomandă ca desertul să fie rece, el fiind ţinut în permanenţă în congelator.

    Poftă bună! (:


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Cat de multa miere putem manca in fiecare zi?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează