Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Bomboane raffaello

(4.10/5 - 30 voturi)
4 comentarii


Aceasta este o reteta foarte usoara si rapida de Raffaello cu gust foarte asemanator cu cele din comert.

Ingrediente:

- 300 g ciocolata alba de calitate
- 220 ml frisca lichida

Preparare:

Etapa 1: Faceti crema Ganache dupa reteta de aici. Dati crema la frigider pana se intareste bine, dupa care o scoateti si o amestecati cu fulgi de cocos (aproximativ 2 cani). Formati bomboanele din crema obtinuta si treceti-le prin cocos.

Etapa 2: Daca doriti puneti in mijloc cate o aluna de padure sau migdala.Dati bomboanele la frigider o ora si daca mai trebuie modelati-le in mana din nou.

Etapa 3: Se pastreaza la frigider o saptamana sau 3 luni la congelator.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Buna rau...

Postat 24/07/2013, 15:23
5 / 5

10

Postat 10/02/2013, 17:48
5 / 5

Escelenta!!!

Postat 12/11/2012, 10:21
5 / 5

Cool reteta.Am incercat-o si e superrrrrrr!!!!!!!!!!

Postat 07/01/2012, 14:15

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete



Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


    Primirea meniului zilnic: