Petitchef
Nu sunteți inregistrat? | Login with:
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Bomboane raffaello

(4.10/5 - 30 voturi)

4 comentarii
Aceasta este o reteta foarte usoara si rapida de Raffaello cu gust foarte asemanator cu cele din comert.

Tipul rețetei: Desert
Numarul de porții: 2 porții
Timpul de preparare: 30 minute
Timpul de gătire: 30 minute
Gata în: 1 oră
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

- 300 g ciocolata alba de calitate
- 220 ml frisca lichida
Preparare:

Etapa 1: Faceti crema Ganache dupa reteta de aici. Dati crema la frigider pana se intareste bine, dupa care o scoateti si o amestecati cu fulgi de cocos (aproximativ 2 cani). Formati bomboanele din crema obtinuta si treceti-le prin cocos.

Etapa 2: Daca doriti puneti in mijloc cate o aluna de padure sau migdala.Dati bomboanele la frigider o ora si daca mai trebuie modelati-le in mana din nou.

Etapa 3: Se pastreaza la frigider o saptamana sau 3 luni la congelator.



Printează pagina
De ariadna (Vizitează situl)




Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Buna rau...

Postat 24/07/2013, 15:23
5 / 5

10

Postat 10/02/2013, 17:48
5 / 5

Escelenta!!!

Postat 12/11/2012, 10:21
5 / 5

Cool reteta.Am incercat-o si e superrrrrrr!!!!!!!!!!

Postat 07/01/2012, 14:15

Întrebări:


Video sugerat

  • Wrap cu puiWrap cu pui
  • BurgerBurger
  • Placinta englezeasca cu merePlacinta englezeasca cu mere
  • Madeleines cu ciocolataMadeleines cu ciocolata

Rețete inrudite





Meniul zilei

Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)