Petitchef
Nu sunteți inregistrat? | Login with:
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Bomboane raffaello

(4.10/5 - 30 voturi)

4 comentarii
Aceasta este o reteta foarte usoara si rapida de Raffaello cu gust foarte asemanator cu cele din comert.

Tipul rețetei: Desert
Numarul de porții: 2 porții
Timpul de preparare: 30 minute
Timpul de gătire: 30 minute
Gata în: 1 oră
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingredient:

- 300 g ciocolata alba de calitate
- 220 ml frisca lichida
Preparare:

Etapa 1: Faceti crema Ganache dupa reteta de aici. Dati crema la frigider pana se intareste bine, dupa care o scoateti si o amestecati cu fulgi de cocos (aproximativ 2 cani). Formati bomboanele din crema obtinuta si treceti-le prin cocos.

Etapa 2: Daca doriti puneti in mijloc cate o aluna de padure sau migdala.Dati bomboanele la frigider o ora si daca mai trebuie modelati-le in mana din nou.

Etapa 3: Se pastreaza la frigider o saptamana sau 3 luni la congelator.



Printează pagina
De ariadna (Vizitează situl)




Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Buna rau...

Postat 24/07/2013, 15:23
5 / 5

10

Postat 10/02/2013, 17:48
5 / 5

Escelenta!!!

Postat 12/11/2012, 10:21
5 / 5

Cool reteta.Am incercat-o si e superrrrrrr!!!!!!!!!!

Postat 07/01/2012, 14:15

Întrebări:


Video sugerat

  • Wrap cu puiWrap cu pui
  • BurgerBurger
  • Placinta englezeasca cu merePlacinta englezeasca cu mere
  • Madeleines cu ciocolataMadeleines cu ciocolata

Rețete inrudite





Convertor uinitați de măsură


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Delicios sau Dezgustător

Pui aromatPui aromat
Dezgustător
Delicios