Petitchef

BUNATATI DIN BIHOR

Felul principal
4 porții
30 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpa de porc se portioneaza si se bate cu ciocanul de snitele,se condimenteaza cu sare ,piper,boia,slanina se taie fasii,se pune in mijlocul carnii si se ruleaza.Cand sa terminat de rulat toata carnea se pune chimin.Se lasa la frigider de seara pana dimineata.Se pune cratita cu carne pe foc cu apa la fiert .Cand s-a fiert de jumate carnea se pune ulei deasupra se pune ceapa si ardeiul,optional se poate pune si o rosie ,se lasa la prajit c-am 20 minute si la sfarsit se toarna vinul se mai lasa 10 minute pe foc dupa care se poate servii cu pireu de cartofi


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulled pork
Pulled pork
7 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Chiftele moi și gustoase
Chiftele moi și gustoase
5 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează