Petitchef

Burek cu branza dulce

Desert
4 porții
20 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se unge tava cu un pic de ulei si se aseaza trei foi de placinta stropite si ele cu putin ulei.
    Peste ele turnam o parte din umplutura preparata astfel.
  • Branza de vaci se amesteca foarte bine cu telemeaua rasa,6 oua, 200 g zahar(sau dupa gust),zaharul vanilat,razatura de lamaie si cam 300 gr de smantana .Consistenta umpluturii trebuie sa fie cat mai fluida.
    Continuam cu inca un rand de foi si tot asa astfel in cat ultimul strat sa fie de foi.
  • Peste placinta cruda pe care taiat in patrate potrivite turnam un sodou format din 200 g smantana,doua oua, zahar dupa gust si cam 100 ml apa minerala.
  • Se tine la cuptor cam 45 min la un foc potrivit
    Va garantez ca este delicioasa.


Poze

Burek cu branza dulce
Burek cu branza dulce - poza 2
Burek cu branza dulce - poza 3
Burek cu branza dulce - poza 4
Burek cu branza dulce - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Sa mancam dulce si sa vorbim dulce - Baclavaua! Sa mancam dulce si sa vorbim dulce - Baclavaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează