Petitchef

Chec cu frisca

Desert
2 porții
35 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ouale le-am mixat bine cu un praf de sare,vanilia si zaharul. adaugat frisca si am mixat pana a inceput sa se ingroase putin.Urmeaza faina amestecata cu amidonul si cu praful de copt.
  • Toarnat compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,am nivelat bine cu lingura si am dat la cuptorul incins la 180 de grade pentru 35-40 de minute.
  • Dupa ce s-a copt rasturnat pe un gratar si am lasat la racit,apoi pus deasupra o glazura din 4 linguri de fondant si sucul de la o lamaie.


Poze

Chec cu frisca
Chec cu frisca - poza 2
Chec cu frisca - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec cu banane și ciocolată - super gurmand
Chec cu banane și ciocolată - super gurmand
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Chec cu ciocolata si... maioneza
Chec cu ciocolata si... maioneza
8 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Chec cu smochine si migdale
Chec cu smochine si migdale
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu somon afumat, lămâie și cepșoară
Chec aperitiv cu somon afumat, lămâie și cepșoară
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec vegan cu ciocolată
Chec vegan cu ciocolată
8 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează