Petitchef

Clementine caramelizate

Desert
2 porții
15 min
2 ore
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Clemetinele se spala foarte bine, apoi se sterg cu un prosop curat si se inteapa cu o scobitoare. Se pun intr-un vas impreuna cu apa si zaharul si se dau la fiert la foc mic
  • Se fierb 1-2 ore, in functie de cat de dulci-amarui le doriti (cu cat le fierbeti mai mult cu atat devin mai amarui). Se lasa in sirop la racit si se pastreaza la rece.
  • Se servesc intregi, cu ciocolata rasa si fistic zdrobit. Sunt foarte aromate si dulci.

L Lifestyle blog

Poze

Clementine caramelizate
Clementine caramelizate - poza 2
Clementine caramelizate - poza 3
Clementine caramelizate - poza 4
Clementine caramelizate - poza 5
Clementine caramelizate - poza 6
Clementine caramelizate - poza 7
Clementine caramelizate - poza 8

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Clementine de halloween
Clementine de halloween
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată de somon, năut și portocale
Salată de somon, năut și portocale
3 porții
19 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Clementine caramelizate
Clementine caramelizate
8 porții
2 h 15 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Clementine in aluat de clatite
Clementine in aluat de clatite
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura cu iaurt si clementine
Prajitura cu iaurt si clementine
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează