Petitchef

Compot proaspat de rabarbura

Altele
4 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Curatam tijele de rabarbura, le taiem bucatele, le clatim cu apa. Separat intrun cratit punem la fiert 800 ml apa, adaugam zaharul, vanilia, cand clocoteste apa, adaugam tijele de rabarbura taiate
    bucatele, lasam sa dea in clocot 2-3 minute.
  • Se lasa compotul la racit se pune in pahare si se presara menta uscata deasupra, se serveste
    rece.


Poze

Compot proaspat de rabarbura
Compot proaspat de rabarbura - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

06/07/2013

Ma ajuta f.mult pentru ca nu stiam nimic despre felul cum se prepara rubarba. Multumesc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Compot de gutui
Compot de gutui
10 porții
1 h 40 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Tabbouleh libanez, super parfumat și proaspăt
Tabbouleh libanez, super parfumat și proaspăt
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu kiwi
Tarta cu kiwi
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează