Petitchef

Dovleac dulce la aburi sau cum se face pireul de dovleac

Desert
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se pun bucatile intr-o oala.
  • Se amesteca putina apa cu zahar si se toarna peste bucatile de dovleac.
  • Se acopera oala cu capacul si se da la foc mic.
  • Cand s-a redus apa ,se mai face un sirop cu zahar si se toarna deasupra.
  • Si tot asa pana cand dovleacul e facut.
  • Cateodata il las sa se arda putin pe fund si are un gust caramelizat.


Poze

Dovleac dulce la aburi sau cum se face pireul de dovleac
Dovleac dulce la aburi sau cum se face pireul de dovleac - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu quinoa si rodie
Dovleac umplut cu quinoa si rodie
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Dovleacul placintar - noua ta garnitura preferata
Dovleacul placintar - noua ta garnitura preferata
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
Rețetă Crumble cu dovleac si alune
Crumble cu dovleac si alune
2 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu dovleac, pentru o masă simplă și sațioasă
Quiche cu dovleac, pentru o masă simplă și sațioasă
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Retete de toamna cu...dovleac Retete de toamna cu...dovleac

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează