Petitchef

Napolitane cu crema de bomboane

Desert
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pun bomboanele si laptele intr-o oala pe foc la topit. Se amesteca bine pana se dizolva toate bomboanele. Se opreste focul si se adauga margarina si se amesteca bine pana se topeste,apoi se adauga nuca.
  • Se lasa sa se raceasca putin si se intinde crema pe foile de napolitana. intind crema pe dosul foi unde sunt patratele mai mici, merge mai usor.Se pune o greutate pe napolitana sa se lipeasca bine foile.Se lasa cateva ore si se poate taia.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bomboane de casa cu nuca de cocos
Bomboane de casa cu nuca de cocos
6 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca
Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează