Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Napolitane cu crema de zahar ars si nuca

De
(4.48/5 - 73 voturi)

5 comentarii

Este reteta cea mai buna, dulce cat trebuie si napolitanele ies umpic crocante.

Napolitane cu crema de zahar ars si nucaTipul rețetei: Desert
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 40 minute
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

- 400 g zahar (200 tos, 200 farin)
- 4 oua
- 250 g(1 cana)
- 1 pachet de unt
- foi de napolitane.
Preparare:

Etapa 1: Se topeste untul cu grija la foc foarte mic, apoi se freaca galbenusurile cu zaharul farin pana cand se topeste zaharul iar ouale isi schimba culoarea din galben in alb.

Etapa 2: Topim apoi zaharul tos, tot la foc mic sa nu se arda altfel se face amar, si adaugam peste el untul topit, galbenusurile frecate cu zaharul farin, si nucile macinate.

Etapa 3: Se umplu apoi foile de napolitana cu aceasta crema cat este calda, altfel nu se mai intinde bine.
pus peste napolitane si umpic de sos caramel.




Printează pagina





Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5

Delicioasa reteta

| am gătit această rețetă
5 / 5

FOARTE BINE

5 / 5

Excelenta crema

5 / 5

Foarte buna !!!

| am gătit această rețetă
5 / 5

E super buna



Rețete inrudite


Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Supa clara de pui

Supa clara de pui
dezgustător
delicios