Petitchef

Ochelari din foetaj

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intindem foaie de aluat, presaram zahar brun (poate fi si normal)presaram deasupra nuca macinata si apoi incepem sa rulam aluatul din ambele capete, pe lungime.
  • Cu ajutorul unui fir de ata, taiem "ochelarii" sau "binoclu" (spuneti cum vreti) la o latime de circa 3 cm, punem in tava pe hirtie de copt si presaram din nou un pic de zahar.
  • Bagam tava in cuptorul preincalzit la 190-200 de grade si lasam pina se rumenesc bine si servim cind s-au racit bine, bine.


Poze

Ochelari din foetaj
Ochelari din foetaj - poza 2
Ochelari din foetaj - poza 3
Ochelari din foetaj - poza 4
Ochelari din foetaj - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Buturuga exotică cu nucă de cocos si fructul pasiunii
Buturuga exotică cu nucă de cocos si fructul pasiunii
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
6 porții
14 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Alfajores- renumitele fursecuri latino-americane
Alfajores- renumitele fursecuri latino-americane
7 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cu nuca de cocos petitchef
Tort cu nuca de cocos petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează