Petitchef

Ochelari din foetaj

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intindem foaie de aluat, presaram zahar brun (poate fi si normal)presaram deasupra nuca macinata si apoi incepem sa rulam aluatul din ambele capete, pe lungime.
  • Cu ajutorul unui fir de ata, taiem "ochelarii" sau "binoclu" (spuneti cum vreti) la o latime de circa 3 cm, punem in tava pe hirtie de copt si presaram din nou un pic de zahar.
  • Bagam tava in cuptorul preincalzit la 190-200 de grade si lasam pina se rumenesc bine si servim cind s-au racit bine, bine.


Poze

Ochelari din foetaj
Ochelari din foetaj - poza 2
Ochelari din foetaj - poza 3
Ochelari din foetaj - poza 4
Ochelari din foetaj - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Trufe cu ciocolata - petitchef
Trufe cu ciocolata - petitchef
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Biscuiți cu okara (fulgi de ovaz) și ciocolată
Biscuiți cu okara (fulgi de ovaz) și ciocolată
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Raw brownie
Raw brownie
10 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
6 porții
14 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Flan de cocos la multicooker
Flan de cocos la multicooker
8 porții
3 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Alfajores- renumitele fursecuri latino-americane
Alfajores- renumitele fursecuri latino-americane
7 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează