Petitchef
Nu sunteți inregistrat? | Login with:
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Pasta de zahar

De
(4.55/5 - 308 voturi)

26 comentarii
Pasta de zaharTipul rețetei: Desert
Numarul de porții: 2 porții
Timpul de preparare: 30 minute
Timpul de gătire: 15 minute
Gata în: 45 minute
Dificultate: Foarte ușor
Calorii: 29 Kcal | ProPoints: 1
Printează pagina
Ingrediente:

- 1g gelatina
- 6 l apa
- 1 g margarina
- 2 g miere
- zahar pudra
Preparare:

Etapa 1: Gelatina si apa se amesteca putin ,se pun pe baie de abur si cand e calda se adauga margarina si mierea,se amesteca usor pana se dizolva.

Etapa 2: Se pune zahar pudra intr-un castron ,pus pentru inceput 300-400g,se adauga lichidul se amesteca cu o lingura usor incepand din mijloc si se mai adauga zahar pana se face ca o pasta groasa.

Etapa 3: Asa arata...cand nu se mai poate amesteca ,se rastoarna pe masa de lucru pe care punem zahar pudra si framantam bine pana nu se mai lipeste de masa si devine ca un aluat.

Etapa 4: Apasat in ea ca sa va dati seama cum trebuie sa fie. Aici e gata, o fac cu o zi inainte de a imbraca tortul si e mai bine ,se odihneste si se lucreaza mai usor.

Etapa 5: Pusa in folie si lasata la rece .Se intareste pana a doua zi ,dar se pune la temperatura camerei cu 1-2 ore inainte de a o folosii si se framanta bine cu mainile umezite putin sau se poate chiar incalzi putin la mw inainte de framantare si isi revine;trebuie framantata bine ca sa nu crape.

Etapa 6: Se presara putin zahar pe masa de lucru ,se intinde cu o vergea aproape de 1/2 cm ,se baga mainile amandoua sub foaie si se pune peste tortul pregatit dinainte,adica indreptat si uns cu un strat de crema sau unt.

Etapa 7: Se niveleaza cu grija deasupra si in parti,cine are mistrie pt tort ,cine nu face ca mine cu mainile, se taie surplusul si se orneaza dupa preferinta.


Informații nutriționale (pentru o porţie):
  • Calorii:
  • 29Kcal
  • 1%
  • Carbo:
  • 5.8g
  • 2%
  • Grăsimi:
  • 0.4g
  • 1%
  • Grăsimi sat.:
  • 0.1g
  • 0%
  • Proteine:
  • 0.4g
  • 1%
  • Fibre:
  • 0g
  • 0%
  • Zahăr:
  • 5.7g

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii * 1 porție = 3007g

Printează pagina
De Lissa (Vizitează situl)




Punctează această reţetă:

Comentarii:

3 / 5

Acolo scrie șase litri de apa?

Postat 22/08/2015, 12:08
5 / 5

Excelent

Postat 02/07/2014, 10:29
5 / 5

Bbbbbbbbbbun

Postat 17/04/2014, 19:54
5 / 5

Foarte bunaaaaaaaaaaaaa
Valcea

Postat 29/12/2013, 10:47
5 / 5

DE MULT CAUT RETETA

Postat 28/12/2013, 09:52
5 / 5

Excelenta reteta multumesc.

Postat 06/12/2013, 18:52
...click aici pentru a vedea toate comentariile (26)

Întrebări:


Video sugerat

  • Wrap cu puiWrap cu pui
  • BurgerBurger
  • Placinta englezeasca cu merePlacinta englezeasca cu mere
  • Madeleines cu ciocolataMadeleines cu ciocolata

Rețete inrudite



Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaVinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!



Meniul zilei

Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Delicios sau Dezgustător

Sos de ciuperci cu smantanaSos de ciuperci cu smantana
Dezgustător
Delicios