Se amesteca branza cu 5 oua, 1 cana zahar, stafidele si 1 pachet de zahar vanilat. Se amesteca pana cand se omogenizeaza si se topeste zaharul.
Se unge o tava patrata, adanca, si se aseaza foile. Se pun 4-5 foi unse fiecare in parte cu ulei apoi o parte din compozitia cu branza, iar 4-5 foi unse individual, iar compozitie cu branza si la final din nou foi unse cu ulei. Se taie apoi foile in patrate si se pune in cuptorul incins pentru circa o jumatate de ora, sa se rumeneasca .
Scoatem placinta si turnam deasupra amestecul format dintr-o cana de lapte, 3 oua, 1 cana de zahar si 1 pachet de zahar vanilinalat, se mai introduce in cuptor pentru 10 minute ca sa absoarba laptele .
Se lasa sa se raceasca in tava acoperita cu un prosop apoi se mai taie o data pe urmele facute inainte sa se aseze in cuptor.
Comentarii (15):
Foarte buna. Reteta de baza.
Am sa o prepar si eu
Buna
Foarta buna va iesi
La pamant
Cu foi cumparate oricine poate face placinta....
Excelenta
Grozav de grozava
SUPER
Ma interesa foile de casa