Prăjitură cu cocos și ciocolată :)

(2.00/5 - 1 vot)

:)

Ingrediente:

Blat : 7 oua, 7 linguri faina, 100 g zahar, 1 plic praf de copt, 2 linguri cacao, 1 esență de vanilie, sare.
Crema: 1 plic budinca de cocos, 500 ml lapte, 150 g zahar, 1 plic gelatina
Decor: 280 g ciocolată cu alune, 500 ml frișcă, 1 esență de vanilie, 1 plic zahar vanilinat , 1 plic bomboane decorative curcubeu

Preparare:

Etapa 1:

Se bat ouăle cu sare și zahar. Se adaugă praful de copt, cacaua, faina și esența. Se coace 35 de minute la 180 grade.

Etapa 2:

Se hidratează gelatina. Se amesteca laptele cu zaharul și budinca și se fierbe pana se îngroașă. Când e călduță se pune gelatina. Se pune crema peste blat și se lasă la rece o ora.

Etapa 3:

Se topește ciocolata. Când crema s-a întărit se taie prăjitura apoi fiecare bucata se glazureaza cu ciocolată. Se amesteca frișca cu zaharul vanilinat și esența și se bate. Se pune în pos și se decorează prăjitura. Se presară bombonele și se lasă la rece o ora.






Punctează această reţetă:


Întrebări:


Video sugerat


Madeleines cu ciocolata



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)
(c) Madeinwork | Mențiuni legale