Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Prajitura raffaello

(4.66/5 - 228 voturi)
30 comentarii

E o prajitura incredibil de gustoasa!!!

  • Prajitura Raffaello
  • Prajitura Raffaello, Poza 2
  • Prajitura Raffaello, Poza 3
  • Prajitura Raffaello, Poza 4
  • Prajitura Raffaello, Poza 5
  • Prajitura Raffaello, Poza 6
  • Prajitura Raffaello, Poza 7
  • Prajitura Raffaello, Poza 8
  • Prajitura Raffaello, Poza 9
  • Prajitura Raffaello, Poza 10
  • Prajitura Raffaello, Poza 11
  • Prajitura Raffaello, Poza 12
Tipul rețetei: Desert
Numarul de porții: 6 porții
Timpul de preparare: 30 minute
Timpul de gătire: 25 minute
Gata în: 55 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- 750 ml frisca lichida
- 700-750 g. ciocolata alba
- lichior de cocos sau cateva picaturi de esenta de migdale
- 3 oua
- 100 g. zahar
- 100 ml ulei
- 100 ml lapte
- 100 g. zahar
- 200 g. faina
- 1 pachetel praf copt

Preparare:

Etapa 1: Frisca lichida se pune pe foc pana ce da sa fiarba, Se adauga ciocolata si se amesteca incontinuu pana se topeste.

Etapa 2: Se adauga lichiorul sau esenta de migdale si se pune la rece peste noapte, in frigider. Inainte de a fi intinsa intre blaturi se mixeaza bine cu mixerul.

Etapa 3: Ouale se separa, galbenusurile se freaca cu 100g zahar, laptele si uleiul.
Albusurile se bat spuma cu cele 100 g. zahar ramase, se amesteca cu galbenusurile si in final cu faina amestecata cu praf de copt.

Etapa 4: Totul se toarna intr-o tava captusita cu hartie de copt si se coace ca. 20-25 min. la 180 grade C.

Etapa 5: Albusurile se bat spuma cu zaharul pana cand spuma e tare.
Se adauga fulgii de cocos, faina amestecata cu praful de copt si esenta de migdale.

Etapa 6: Totul se toarna in tava captusita cu hartie pergament si se coace la 180 grade C cca 20-25 min.


Printează pagina Adaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

2 / 5

Nu-mi place boss.asta e esti varza

Postat 16/08/2015, 09:20
5 / 5

O prajitura minunata

Postat 12/08/2015, 20:06 | am gătit această rețetă
1 / 5

NU inteleg reteta la ingrediente spune 100g zahar, iar in preparare am gasit 300 g zahar

Postat 09/04/2015, 13:24 | am gătit această rețetă
1 / 5

Nu se intelege nimic.

Postat 01/04/2015, 10:02
4 / 5

Cred ca o sa fie foarte buna!

Postat 31/01/2015, 13:46 | am gătit această rețetă
2 / 5

Cred ca ar fi foarte buna, dar sunt de aceeasi parere cu a comentariului de mai jos. Nu se intelege cum se perpara. Maria.

Postat 28/01/2015, 16:03
...click aici pentru a vedea toate comentariile (30)

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween „La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: