Petitchef

Rigatoni cu spanac si urda

Desert
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se fierb pastele in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se scurg.Intr-un mixer se pun urmatoarele: painea bucatele, laptele si 3 linguri de ulei, spanacul si branza.
  • Se mixeaza pana devine o pasta. Se adauga si nucsoara, sare, piper, amestecandu-se din nou. Intr-un alt vas se varsa rosiile in bulion, restul de ulei, sare, usturoiul si maslinele si se foloseste un blender pentru a le transforma in pasta.
  • Intr-un vas se toarna sosul de rosii si se aseaza pastele pe verticala ca in poza. Este un pic mai dificil pentru ca aluneca dar nu e imposibil.
  • Dupa ce tot vasul s-a umplut, se foloseste o punga cu varf ascutit, de ornat torturi, pentru a umple fiecare tub cu crema de branza.
  • Se pune vasul la cuptor 15-20 minute la foc mediu, se presara cascaval ras deasupra si se mai tine 10 minute. Se serveste fierbinte .


Poze

Rigatoni cu spanac si urda
Rigatoni cu spanac si urda - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Lasagna cu ricotta și spanac
Lasagna cu ricotta și spanac
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Börek, delicatesa turceasca cu spanac
Börek, delicatesa turceasca cu spanac
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
4 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Retete cu Urda Retete cu Urda

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează