Petitchef

Tarta cu crema de dovleac

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Aluat fraged:

Pasta de dovleac:

Preparare

  • Se taie dovleacul in bucati si se da la cuptor cca. 50 minute. Se curata de coaja si trebuie sa rezulte cca 600 g de piure de dovleac copt. Branza se amesteca cu zaharul, galbenusele, smantana si mirodeniile.
  • Trebuie sa rezulte o pasta cremoasa. Se intinde tot aluatul intr-o forma de tarta, unsa cu unt si tapetata cu faina, intr-o singura foaie si se adaugati pasta de dovleac. Se da la cuptor cca 25-30 minute.


Întrebări:




Comentarii:

29/01/2016

Super buna ...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta de zmeura cu crema de migdale
Tarta de zmeura cu crema de migdale
10 porții
40 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca
Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tarta cu capsune si crema de patiserie
Tarta cu capsune si crema de patiserie
20 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta crème brûlée- un desert elegant
Tarta crème brûlée- un desert elegant
8 porții
1 h 50 m
Ușor
3.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Retete de toamna cu...dovleac Retete de toamna cu...dovleac Semintele de dovleac – semintele cu puteri miraculoase Semintele de dovleac – semintele cu puteri miraculoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează