Petitchef

Tiramisu cu mascarpone

Desert
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Zbatem bine galbenusurile impreuna cu cele doua linguri de zahar, pina zaharul de topeste si vom obtine o crema galbena, bineinteles adaugam cele trei linguri de frisca lichida .apoi mascarponele si lasam robotul sa-si faca treaba, amestecind bine toate ingredientele
  • Pe un platou asezam un rind de piscoturi umezite cu cafea adaugam un strat de crema, presarat si un pic de nuca macinata, dar nu prea marunt.
  • Asezam din nou un strat de piscoturi, crema, nuca, apoi din nou terminind cu crema, presaram un pic de cacao si fulgisori de ciocolata amaruie.Facut, papat, bineinteles alaturi de un paharut de spumant dulce.


Poze

Tiramisu cu mascarpone
Tiramisu cu mascarpone - poza 2
Tiramisu cu mascarpone - poza 3
Tiramisu cu mascarpone - poza 4
Tiramisu cu mascarpone - poza 5
Tiramisu cu mascarpone - poza 6
Tiramisu cu mascarpone - poza 7
Tiramisu cu mascarpone - poza 8
Tiramisu cu mascarpone - poza 9

Întrebări:




Comentarii (16):

Emese, 24/03/2018

Eu adaug 100 gr de zahar la 3 galbenusuri si dupa ce le amestec pana la albire, adaug 50 ml de lapte, apoi il pun in "bain-marie " pt 15 minute. Dupa aceea adaug gelatina si mascarponele la galbenusurile reci, iar la urma amestec cu 300 ml frisca batuta. Dupa 24 de ore e perfecta prajitura de servit. Bon apetit!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/01/2016

Delicios

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/08/2015

Sunt principianta si am gatito acum o am la frigider sa vedem cum iese

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/07/2015

Poti sa te .... pe ea . Ce-a mai nasoala reteta de tiramisu cu mascarpone

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/04/2015

Reteta este buna dar scrisul e jignitor. Lucrati la gramatica.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/03/2015

Gr8 m8 i r8 it 8/8

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/03/2015

Este foarte buna!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/03/2015

Praf

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Maria2tudoreanu, 24/05/2019

Indiferent ce reteta de tiramisu faceti nu folositi oua crude, preparati crema de galbenusuri (patisero) pe baie de aburi pe care o raciti si o amestecati cu mascarpone si frisca, dupa care montati prajitura. Oul crud este foarte periculos in prajituri.

(0) (0) Abuz
coca, 23/01/2019

F buna

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tiramisu italian
Tiramisu italian
6 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tiramisu cu zmeura - petitchef
Tiramisu cu zmeura - petitchef
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să faci o cremă perfectă de mascarpone?
Cum să faci o cremă perfectă de mascarpone?
8 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Vols au vent cu mascarpone si zmeura
Vols au vent cu mascarpone si zmeura
8 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Chec mascarpone
Chec mascarpone
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipica Mascarpone – o branza atipica O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează