Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Tort cu crema de zahar ars si frisca

(4.36/5 - 50 voturi)

7 comentarii

Tort cu crema de zahar ars si friscaTipul rețetei: Desert
Numarul de porții: 8 porții
Timpul de preparare: 25 minute
Timpul de gătire: 35 minute
Gata în: 1 oră
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

Crema:
-10 oua
-7 linguri zahar
-1 plic zahar vanilat
-1 l lapte

Blatul:
- 5 oua
- 5 linguri zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 5 linguri faina
Preparare:

Etapa 1: Se bat ouale cu zaharul, vanilia si laptele si se toarna in cratita tapetata cu zahar caramel.

Etapa 2: Dupa ce sta crema in cuptor vreo 40 de minute, se scoate si se toarna deasupra compozitia pentru blat.

Etapa 3: Se lasa sa se raceasca, apoi se pune vasul in frigider. Cel mai bine e sa stea de seara pana dimineata. Se rastoarna apoi tortul . Siropul de zahar ars va insiropa si blatul de tort.

Etapa 4: L-a ornat cu 200 ml frisca batuta si m-am jucat putin cu niste zahar ars si am facut cateva decoruri, care din pacate nu prea rezista si se vor topi in frigider.




Printează pagina
De Criss75 (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

The best

5 / 5

Super

5 / 5

Super ....fac de multe ori... si mare cu compozitie dubla

5 / 5

Mi a iesit perfect multumesc ,de sfaturi.

4 / 5

Arata bine

5 / 5

FOARTE BUN

... click aici pentru a vedea toate comentariile (7)

Rețete inrudite



Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseTorturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Creier paneCreier pane
dezgustător
delicios