Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Drob de pasare

De Delicii culinare!
(4.29/5 - 154 voturi)

10 comentarii

Drobul este un produs care se face de obicei de Pasti. Pentru masa de Pasti traditia cere ca drobul sa fie facut din miel. Dar cum nu oricui ii place mielul, pentru persoanele mofturoase ca mine, drobul de pasare este un inlocuitor excelent, mult mai usor de digerat pentru organism.


Ingrediente:

- 1/2 de kg de ficatei de pui
- 8-10 fire de ceapa verde
- 2 legaturi de marar
- 6 oua + 1 ou pentru aspect
- sare & piper
- vegeta optional


Mod de preparare:

1. Ficateii de pui se spala bine si se fierb un pic, cca 20 de minute. Dupa ce au fiert nu trebuie sa fie nici prea fierti, dar nici cruzi. Intre timp se taie marunt ceapa si mararul.

2. Dupa ce ficatul a fiert, se opreste 1/2 de cana de zeama. Se amesteca ficatul taiat bucatele mici, ceapa, mararul si zeama de oprita de la ficat.


3. Se bat 6 oua si se incorporeaza in amestecul de ficatei si ceapa. Se condimenteaza cu sare, piper si, optional, vegeta.

4. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Amestecul de ficatei se pune uniform in tava. Cel de-al 7-lea ou se bate si se toarna deasupra pentru un aspect placut si un plus de gust.

Se baga la cuptor si dupa 30 de minute, la foc mediu, ar trebui sa fie gata. Te orientezi in functie de aspect: daca e rumenit si arata bine este gata (vezi prima poza)!

Nu e greu deloc, nu? Pofta Buna!

Imprimer cette page
De Delicii culinare! (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Arata superb!

5 / 5

Super bun!

5 / 5

Superb

5 / 5

Excelent pentru mine si familia mea. Foarte sanatos!

5 / 5

Multumesc pentru reteta

5 / 5

Super!

... click aici pentru a vedea toate comentariile (10)

REȚETE


Rețete inrudite


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tarta cu smochine si mascarpone (reteta video)

Tarta cu smochine si mascarpone (reteta video)
dezgustător
delicios