Petitchef

Ardei umpluti la cuptor

Felul principal
4 porții
30 min
1 h 40 m
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spalati, taiati palaria, curatati semintele ardeilor. Am taiat la 2 cm capacul ardeiului.

    Intr-o cratita puneti 2 linguri de ulei, dupa ce este cald, adaugati ceapa tocata, lasati sa se caleasca timp de 3 minute.

    Spalati orezul, scurgeti de apa si puneti peste ceapa, lasati inca 3 minute, amestecati.

    Dupa care varsati rosiile, lingurita de zahar, sarati si piperati. Adaugati un pahar de apa, lasand sa fiarba inca 10 minute.

    Cand apa s-a redus, adaugati carnea tocata, amestecati bine cu celelalte ingrediente, pentru ca si carnea sa ramana aglomerata, sa faca un bloc.

    Lasati la prajit 5 minute, dupa care varsati inca 1 pahar de apa.Lasati inca 10 minute, apa s-a redus, iar carnea este fiarta, asezonati inca o data cu sare, piper, ardei iute dupa gust.

    Personal, nu imi place sa gust si sa asezonez cand carnea nu este fiarta...

    Puneti la incalzit cuptorul la 200°C.
    Depuneti pe fundul oalei, umplutura de carne si apoi umpleti ardeii.

    Daca va mai ramane umplutura o depuneti intre ardei, astfel ca sa ramana in pozitie verticala, sa nu se rastoarne.

    Adaugati 2 pahare de apa, acoperiti cu capacul si lasati in cuptor 1 ora.

    Dupa 1 ora, i-am scos din cuptor, depus pe o farfurie si servit cu smantana. Cum au fost in cuptor, intr-o oala acoperita, a fiert inabusit, iar culoarea si aspectul s-a pastrat.

    Am uitat sa spun ca am presarat patrunjel tocat, la sfarsit, cand am pus in farfurie...


Poze

Ardei umpluti la cuptor
Ardei umpluti la cuptor - poza 2
Ardei umpluti la cuptor - poza 3

Întrebări:




Comentarii (20):

10/02/2014

Bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
elena.bica, 19/05/2014

Delicios multumim pentru retetele trimise

(0) (0) Abuz
berghes_a2014
berghes_a2014, 19/05/2014

Buna, dupa parerea mea era mai bine sa scoti doar cotorul , ca si capac puneai felie din rosie sau din ori ce , foaie de ceapa rondea de morcov mai gros cat sa acopere decuparea, in rest nimic deosebit Angel

(0) (0) Abuz
15/09/2013

Excelent,ff.buni

(0) (1) Abuz
14/08/2013

Oribil! arata ca o voma carnea aia pusa prin cratita... n-as manca asa ceva indiferent de gust!!! numai cand ma uit mise face rau...

(1) (0) Abuz
30/06/2013

Imi place

(0) (0) Abuz
26/04/2013

Mmmmmmm....yammmyyyyy

(0) (0) Abuz
07/03/2013

Asa am sa fac eu acum ardei umpluti si copti la cuptor.Merci!

(0) (0) Abuz
30/11/2012

Superrrr

(0) (0) Abuz
07/11/2012

YAM YAM

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
4 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Quiche de ardei si chorizo
Quiche de ardei si chorizo
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? 7 motive sa consumam ardei grasi 7 motive sa consumam ardei grasi

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează