Petitchef

Bocconcini de iepure-mancare specific italiana

Bocconcini de iepure-mancare specific italiana bocconcini_cu_iepureTimp de preparare: 30 min.

Durata prepararii: 30 min
Marinare : 24 h
Portii: 4-6 persoane

Ingrediente: un iepure de casade 1,5 kg dezosat, o portocala, 10 frunze salvie, 3 linguride ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente pentru sos: 6 hasme, 3 linguri de ulei de masline, 30 g unt, o lingura de capere in otet, 2 linguri de masline, o lingura de concentrat de vitel, 100 ml de vin alb, otet de Xerex.

Ingrediente mamaliga: 250 g malai, 3 tablete supa de pasare, 100 ml ulei de masline, 50 g unt si 2 lingurite de sare fina.










Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Iepure cu mazare si morcovi
Iepure cu mazare si morcovi
4 porții
1 h 50 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Iepure la cuptor
Iepure la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Friptura de iepure la cuptor (reteta video)
Friptura de iepure la cuptor (reteta video)
6 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Friptura de iepure cu cimbru si migdale
Friptura de iepure cu cimbru si migdale
5 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Iepure cu ciuperci champinion
Iepure cu ciuperci champinion
4 porții
45 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Iepure la cuptor
Iepure la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează