Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Bors de salata verde

(4.00/5 - 4 voturi)


  • Bors de salata verde
  • Bors de salata verde, Poza 2
  • Bors de salata verde, Poza 3
  • Bors de salata verde, Poza 4
  • Bors de salata verde, Poza 5
  • Bors de salata verde, Poza 6
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 2 porții
Timpul de preparare: 40 minute
Timpul de gătire: 60 minute
Gata în: 1 h, 40 m
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- sase-sapte salate
- un litru de bors
- slanina afumata
- mult usturoi (si verde)
- doua cepe mari
- trei galbenusuri
- smantana
- boia
- marar

Preparare:

Etapa 1: Taiem salata in fasii late si o punem, impreuna cu ceapa tocata, in apa clocotita cu putina sare. Lasam la fiert aproximativ o ora.

Etapa 2: Pregatim usturoiul. Prajim slanina pana devine aurie si, dupa ce o luam de pe foc, punem boiaua si desertam imediat in oala cu salata.

Etapa 3: Adaugam si usturoiul verde, ca sa fiarba pe indelete.
Ceva mai tarziu, punem si celalalt usturoi. Cand totul a fiert, punem borsul, potrivim de sare, lasam sa dea cateva clocote, apoi luam de pe foc, dregem cu galbenusurile batute bine cu smantana si adaugam, pentru aroma, marar tocat.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:


Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiSalata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: