Petitchef

Bors de sfecla ucrainean - varianta de post!

Felul principal
3 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Sfecla rosie se da pe razatoarea mare si se pune la fiert in bors.
  • Cartofii se taie sferturi si se pun la fiert separat, alaturi de morcovii taiati rondele si ceapa rosie taiata fin.
  • Cand legumele sunt fierte, se adauga si sfecla cu tot cu bors. Se pune sare si piper dupa gust.


Poze

Bors de sfecla ucrainean - varianta de post!
Bors de sfecla ucrainean - varianta de post! - poza 2
Bors de sfecla ucrainean - varianta de post! - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

16/07/2011

Superba, imi place.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Hachis parmentier - varianta usoara
Hachis parmentier - varianta usoara
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
2 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Verrine cu rucola si sfecla rosie
Verrine cu rucola si sfecla rosie
20 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Verrine de sfeclă: un aperitiv ușor și proaspăt
Verrine de sfeclă: un aperitiv ușor și proaspăt
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează