Petitchef

Bors din oase de porc cu taitei de casa

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Oasele se fierb si se indeparteaza spuma cat mai des posibil.
  • Ceapa, morcovul, telina se taie subtiri. Dupa aproximativ 45 minute de fiert oasele se adauga legumele, fara cartofi.
  • Cartofii taiati cubulete, se adauga dupa alte 15 minute.
  • Se pun si taiteii de casa, dupa ce au fiert se adauga bulion, piper, sare, boia borsul. Se mai lasa 15 minute la foc. Se trage oala de pe foc se pune patrunjelul verde si leusteanul tocate marunt.
  • Se serveste fierbinte cu ardei iute.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Taitei de casa!
Taitei de casa!
2 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
20 porții
22 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tăiței de orez cu ciuperci și ou fiert moale
Tăiței de orez cu ciuperci și ou fiert moale
1 porții
20 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cum sa faci taitei de casa! Cum sa faci taitei de casa!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează