Petitchef

Brasovene

Felul principal
2 porții
25 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se caleste ceapa tocata si usturoiul in putin ulei, apoi se pune carnea si pasta de rosii, sare, piper. se calesc toate pe foc pana cand carnea e bine facuta.
  • Cu compozitia asta se umplu clatitele, se impacheteaza, se dau prin ou batut, apoi prin pesmet si se prajesc.
  • Se servesc calde, cu smantana deasupra.


Poze

Brasovene
Brasovene - poza 2
Brasovene - poza 3
Brasovene - poza 4
Brasovene - poza 5
Brasovene - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

27/02/2013

Nu inteleg de ce nu da si cum se face clatita

(0) (0) Abuz
30/10/2011

Bunos bunos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftele moi și gustoase
Chiftele moi și gustoase
5 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează