Petitchef

Ciorba de vita cu fasole verde

Felul principal
9 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

9

Preparare

  • Se fierbe carnea de vita la foc mic si se spumeaza, timp de 2 ore jumatate sau pana o gustati si este frageda.
  • Se completeaza cu apa fierbinte, pana la 4 litri. Se adauga ceapa, morcovii, telina, gulia, pastarnacul, toate taiate marunt.
  • Dupa ce dau in clocot se adauga fasolea verde si rosiile de la conserva.
  • Se lasa 5 minute apoi se adauga bors, delikat si piper dupa gust. Se presara patrunjel dupa ce s-a stins aragazul.


Întrebări:




Comentarii:

Vlad, 22/05/2021

Oameni buni santeti dificili rau. O vorba romaneasca spune "cate bordee atatea obicee". In alta ordine de idei si eu ador ciorbele bogate, imi displac asa zisele ciorbe "zama lunga ". Iar in ceea ce priveste carnea intradevar cu totii cred ca stim ca, carnea de vita fierbe greu, este o carne cu textura dura deci fierbe ceva mai greu. Poate ca nu trebuie chiar 2,1/2 dar oricum pe aproape. Sa nu confundam carnea de vita cu cea de vitel. Si atentie ca intradevar o carne de vita se fierbe intradevar la foc mic deci...o perioada mai lunga pentru a se evita tulburarea.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/05/2016

Si eu sunt de parere ca sunt prea multe legume in aceasta ciorba, ar trebui eliminate telinele, pastarnacul, gulia si doi morcovi din cei patru pentru ca sunt prea de ajuns doi morcovi, doua cepe, fasolea verde si rosiile mai ales ca este vorba despre o ciorba cu carne, e drept ca ar mai merge un cartof mediu pentru designul farfuriei. Nici eu nu sunt de acord cu borsul de la plic si delikatul pentru ca sunt numai chimicale, dar cine vrea nu are decat sa le foloseasca. Nu stiu cine a comentat aici foarte urat ca nu-si da numele vad. Daca nu-ti place spune, dar pentru ce sa jignesti? Urat din partea persoanei respective, se vede ca nu prea are cei sapte ani de acasa.

(0) (0) Abuz
stiuca, 14/05/2016

Frastilor acest sai este de bucatarie ,NU DE SANATATE .!+1 = Tot ce este gustos NU ESTE SANATOS .Acuma fiecare face cum DORESTE si pune CEEA CE DORESTE,iar gustul nu iasa la fiecare bucata LA FEL .ROMANII se pricep cel mai bine la FURAT SI CRITICAT .Macar sa se aptina ,aviz amatorilor .

(0) (0) Abuz
13/05/2016

Cum să fierbi vita cubuleţe 2,5 ore? Ce faci cu 2 păstârnaci care pot avea 0,5 kg? 4 ţeline?? poate dacă are 50 g una! Borş praf?? de ce nu lichid, fiert în prealabil? Delikat??? Sub nici o formă! Dacă nu găseşti fasole verde proaspătă, sugerez fasole congelată Bonduelle. Piperul să-l pună doar cine vrea, în farfurie!

(0) (1) Abuz
13/05/2016

Vrei sa ne otravesti cu delicacat? Scarba ordinara ce esti, mars de-aici!

(0) (3) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Buchetele de fasole verde si bacon
Buchetele de fasole verde si bacon
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează