Petitchef

CEATAL PRAJIT CU MUJDEI DE USTUROI

Felul principal
4 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru mujdei:

Preparare

  • Ceatalul ademeneste si innebuneste toti turistii vara pe litoral cu mirosul si gustul lui unic. Este un peste marin,micut,dar mai mare decat hamsia si se foloseste chiar la obtinerea vestitului "ansoa".
  • Se scot urechile cu grija si se trage in lateral sa iasa intestinele intregi .Se spala bine,cu grija si se lasa la scurs in strecuratoare.
  • Dupa ce s-au scurs infipt pe tepuse de frigarui, tavalit prin faina si prajit in putin ulei pe ambele parti.
    Se piseaza usturoiul,se adauga otetul,uleiul,sare si apa dupa gust in functie de consistenta dorita.
  • Dupa prajire scos pestisorii pe o hartie pentru a se elimina excesul de ulei si imbibat bine in mujdei de usturoi.


Poze

CEATAL PRAJIT CU MUJDEI DE USTUROI
CEATAL PRAJIT CU MUJDEI DE USTUROI - poza 2
CEATAL PRAJIT CU MUJDEI DE USTUROI - poza 3
CEATAL PRAJIT CU MUJDEI DE USTUROI - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Arancini sau mingiute de orez prajit Arancini sau mingiute de orez prajit

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează