-
Home
-
Rețete
-
Chiftele
-
Chiftelute din piept de pui
CHIFTELUTE DIN PIEPT DE PUI
-
(4.6/5 - 140 voturi)
-
12
-
60
Preparare
-
Intr-o tigaie topit untul, adaugat ceapa si usturoiul tocat marunt.lasat foarte putin pe foc, pana s-a inmuiat ceapa si usturoiul. Nu prajit .
-
Intr-un castron pus carnea tocata din piept de pui, oul, felia de franzela inmuiata, sare, piper, boia, patrunjelul taiat marunt si ceapa cu usturoiul calit in unt.
-
Se amesteca bine. Se ia cu o lingura din compozitie, si se formeaza chiftele rotunde in mana unsa cu ulei. Se pregatesc toate si se lasa pe o folie alimentara.
-
Se infierbanta ulei intr-o tigaie, se aseaza chiftelutele unele langa altele, neanghesuite si se rumenesc pe ambele parti.
-
Se pot servi ca antreuri, langa o crema de branza sau la tocanita de dovlecel, cum facut eu.
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii (12):
Minunate
Bun
F bune
Tre tre beaucoup!
Delicioase!
Delicioase
Excelent
Super....e foare bun
Delicios. bv tie.
Este foarte buna