Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Chisca cu orez si carne

(4.48/5 - 205 voturi)
20 comentarii


Ingrediente:

- orez
- carne de porc
- ceapa
- sare si piper
- cimbru
- delikat
- mate groase de porc

Preparare:

Etapa 1: Curatam si spalam bine matele de porc.Intr-un bol punem orezul spalat ,carnea taiata cubulete,ceapa taiata marunt,delikatul,sarea ,piperul si cimbrul si le amestecam pe toate.

Etapa 2: Cu acest amestec vom umple matele, dar lejer, pentru ca la fiert, orezul se va umfla si matele se vor sparge. Dupa ce le-am umplut legam capetele matelor.

Etapa 3: Dupa ce le-a legat, cu un ac mare vom intepa matele din loc. In tot acest timp, vom avea pe foc o oala cu apa pusa la fiert. Punem usor chisca pregatita in oala cu apa si o lasam sa fiarba la foc domol, cel putin o ora.

Etapa 4: Pentru un gust si mai placut, dupa ce s-a fiert, vom pune chisca intr-o tigaie cu grasime pe foc si lasam pana cand s-a rumenit pe ambele parti si matul a devenit crocant.


Printează pagina Adaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5

Delicioasa

emilcraciun07 | Postat 23/12/2014, 14:24
1 / 5

Naspa

Postat 11/01/2014, 18:33
5 / 5

Super

Postat 30/12/2013, 17:53
5 / 5

Foarte bun

Postat 23/12/2013, 11:22
5 / 5

Pofta buna

Postat 22/12/2013, 19:21
5 / 5

Asta e chisca adevarata din Moldova. N-am auzit ca s-ar face si in alta zona a tarii........amestec de carne , maruntaie si orez., e un fel de lebar. Ma bucur ca se pastreaza reteta. Miha.

Postat 22/12/2013, 14:11
...click aici pentru a vedea toate comentariile (20)

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: