Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Chisca cu orez si carne

(4.48/5 - 205 voturi)
20 comentarii



Ingrediente:

- orez
- carne de porc
- ceapa
- sare si piper
- cimbru
- delikat
- mate groase de porc

Preparare:

Etapa 1: Curatam si spalam bine matele de porc.Intr-un bol punem orezul spalat ,carnea taiata cubulete,ceapa taiata marunt,delikatul,sarea ,piperul si cimbrul si le amestecam pe toate.

Etapa 2: Cu acest amestec vom umple matele, dar lejer, pentru ca la fiert, orezul se va umfla si matele se vor sparge. Dupa ce le-am umplut legam capetele matelor.

Etapa 3: Dupa ce le-a legat, cu un ac mare vom intepa matele din loc. In tot acest timp, vom avea pe foc o oala cu apa pusa la fiert. Punem usor chisca pregatita in oala cu apa si o lasam sa fiarba la foc domol, cel putin o ora.

Etapa 4: Pentru un gust si mai placut, dupa ce s-a fiert, vom pune chisca intr-o tigaie cu grasime pe foc si lasam pana cand s-a rumenit pe ambele parti si matul a devenit crocant.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

E intr-adevar reteta originala!!! orezul se pune CRUD!!! e chiar reteta adevarata!

Postat 19/12/2013, 11:59 | am gătit această rețetă
5 / 5

Delicios

Postat 14/12/2013, 19:02 | am gătit această rețetă
5 / 5

Foarte buna chisca!

Postat 10/12/2013, 07:05 | am gătit această rețetă
4 / 5

Delicioasa

emilcraciun07 | Postat 23/12/2014, 14:24
1 / 5

Naspa

Postat 11/01/2014, 18:33
5 / 5

Super

Postat 30/12/2013, 17:53
...click aici pentru a vedea toate comentariile (20)

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătosOrezul, un aliment gustos și sănătosSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!


Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: